اسفند 15, 1399
آشنایی با بیش از 20 مدل کپسول خوش عطر و طعم نسپرسو
بطور کلی کپسولهای قهوه نسپرسو به چند دسته تقسیم بندی میشوند:
کپسولهای با غلظت فراوان ( Intenso ) :
این سری از کپسولها دارای غلظتی فراوان هستند و برای کسانی مناسب است که طعمی اصیل از قهوه را میخواهند . طعم این کپسولها نیز با تلخی زیاد همراه است . با انواع کپسول های سری اینتنسو در ادامه آشنا خواهیم شد.
- ناپولی با غلظت 13: ترکیبی روبوستا اوگاندا و عربیکا آمریکا جنوبی، با عطر و طعم تلخ و کاکائویی، روست 5، بادی 5، ترشی 1، تلخی 5
- کازار با غلظت 12: ترکیبی روبوستا برزیل و گواتمالا و عربیکا آمریکا جنوبی، دارای عطر و طعم تلخ و قوی و فلفلی با بافت کامل و خامه ای، روست 5، بادی 5، ترشی 1، تلخی 5
- ریسترتو با غلظت 10: ترکیبی از عربیکا آمریکا جنوبی و شرقی، عربیکا برزیل و روبوستا هند، دارای عطر و طعم میوه ای با کمی اسیدیته، روست 4، بادی 3، ترشی 3، تلخی 4
- آرپجیو با غلظت 9: ترکیبی از عربیکا آمریکا مرکزی و جنوبی، دارای عطر و طعم کاکائو و چوب های جنگلی، روست 4، بادی 4، ترشی 2، تلخی 4
- روما با غلظت 8: ترکیبی از عربیکا آمریکا مرکزی، عربیکا و روبوستا برزیلی، دارای عطر و طعم چوبی و غلات، روست 3، بادی 3، ترشی 4، تلخی 4
- ونیز با غلظت 8: ترکیبی از عربیکا برزیلی و کلمبیایی و روبوستا شسته شده آفریقایی، دارای عطر و طعم تلخ و کاراملی و غلات، روست 4، بادی 4، ترشی 1، تلخی 3
کپسولهای اسپرسو ( Espresso ) :
این نوع از کپسولها به عنوان متداول ترین و قدیمی ترین قهوهای که اکثر مردم از نوشیدن آن لذت میبرند شناخته شده است . ترکیبات این کپسولها، شامل ترکیباتی از بهترین قهوهها هستند .
- لیوانتو با غلظت 6: ترکیبی از عربیکا آمریکا مرکزی و جنوبی از کاستاریکا و کلمبیا، دارای عطر و طعم غلات و مالت و کاراملی و طعمی میوه ای، روست 3، بادی 3، ترشی 3، تلخی 3.
- کاپریچیو با غلظت 5: ترکیبی از عربیکا آمریکای جنوبی از جمله برزیل و کمی روبوستا، دارای عطر و طعم غلات، روست 2، بادی 2، ترشی 3، تلخی 3.
- ولوتو با غلظت 4: ترکیبی از عربیکا برزیلی و کلمبیایی، دارای عطر و طعم بیسکوئیت و میوه ای، روست 2 ، بادی 2، ترشی 3، تلخی 2.
- کوزی با غلظت 4: ترکیبی از عربیکا کاستاریکا و کنیایی، دارای عطر و طعم ملایم غلات و نت های میوه ای، روست 2 ، بادی 2، ترشی 3، تلخی 2.
کپسولهای لانگو ( World Explorations یا اکتشافات جهانی ) :
نوع دیگری از کپسولهای نسپرسو به این دسته متعلق است که بطور تقریبی برای قهوهی اسپرسو به میزان 110 میلی لیتر ( قهوه لانگو) استفاده میشوند .( نسپرسو شما را به نوشیدن یک فنجان قهوه به سبک منطقه ای از جهان دعوت میکند)
- کیپ تاون انویوو لانگو با غلظت 10: ترکیبی از عربیکا و روبوستا هندی و مکزیکی، دارای عطر و طعم تلخ و چوبی معطر و تند، روست 5، بادی 4، ترشی 1، تلخی 4.
- استکهلم فورتیسیو لانگو با غلظت 8: ترکیبی از عربیکا هندی و کلمبیایی، دارای عطر و طعم غنی با نت های شیرین غلات و مالت با رایحه زنده، روست 4، بادی 3، ترشی 2، تلخی 3.
- توکیو ویوالتو لانگو با غلظت 6: ترکیبی از قهوه های اتیوپی و مکزیکی، دارای عطر و طعم شیرین، گلدار و میوه ای، روست 3، بادی 3، ترشی 1، تلخی 2.
- وین لینیزیو لانگو با غلظت 6: ترکیبی از عربیکا برزیلی و کلمبیایی، دارای عطر و طعم نت مالت معطر، روست 3، بادی 2، ترشی 1، تلخی 2.
- شانگهای لانگو با غلظت 5: ترکیبی از عربیکا کنیایی و چینی و اندونزی، دارای عطر و طعم میوه ای که یادآور پرتقال، هلو و میوه های قرمز، روست 2، بادی 2، ترشی 2، تلخی 1.
- بوینس آیرس لانگو با غلظت 4: ترکیبی از عربیکا کلمبیایی و روبوستا اوگاندا، دارای عطر و طعم غلات مالت دار و پاپ کورن، روست 1، بادی 1، ترشی 2، تلخی 1.
کپسولهای اسپرسو ( World Explorations یا اکتشافات جهانی ) :
نوع دیگری از کپسولهای نسپرسو به این دسته متعلق است که بطور تقریبی برای قهوهی اسپرسو به میزان 40 میلی لیتر ( قهوه اسپرسو) استفاده میشوند . ( نسپرسو شما را به نوشیدن یک فنجان قهوه به سبک منطقه ای از جهان دعوت میکند )
- اسپرسو ریودوژانیرو با غلظت 9: یک ترکیب از کاملا برزیلی از عربیکاهای مناطق مختلف برزیل، دارای عطر و طعم گردو و صندل و گیاهان عجیب و غریب که یادآور آویشن و رزماری، روست 4، بادی 4، ترشی 1، تلخی 4.
- اسپرسو استانبول با غلظت 8: ترکیبی از عربیکا اتیوپیایی و روبوستا هندی، دارای عطر و طعم تلخ و اسیدی، میوه های وحشی و پایانی بادامی که به شیرینی اشاره دارد، روست 3، بادی 3، ترشی 4، تلخی 3.
- اسپرسو پاریس با غلظت 6: ترکیبی از عربیکا آمریکای لاتین برشته شده و روبوستا ویتنامی، دارای عطر و طعم تلخی ملایم، نت های بیسکویتی، غلات، اسیدیته و کمی مرکبات، روست 3، بادی 3، ترشی 2، تلخی 3.
کپسولهای خالص تک خاستگاه ( master Origin ) :
این کپسولها نیز نوعی از کپسول اسپرسو میباشند با این تفاوت که جزو قهوههای تک خاستگاه از بهترین مزارع پرورش قهوه در دنیا هستند و بصورت خالص از بهترین مزارع تک خاستگاه جهان عرضه میشوند .
- مستر اوریجین ایندیا با غلظت 11: ترکیبی از عربیکا و روبوستا هندی، دارای عطر و طعم چوبی و تند، روست 5، بادی 4، ترشی 1، تلخی 5.
- مستر اوریجین اندونزی با غلظت 8: استفاده شده از قهوه 100% عربیکا اندونزیایی، دارای عطر و طعم چوبی معطر که یادآور عطر تنباکو و آجیل، روست 4، بادی 4، ترشی 2، تلخی 3.
- مستر اوریجین کلمبیا با غلظت 6: استفاده شده از قهوه 100% عربیکا کلمبیایی، دارای عطر و طعم میوه های قرمز شرابی همچون توت سیاه و کرن بری، روست 3، بادی 3، ترشی 4، تلخی 3.
- مستر اوریجین نیکاراگوئه با غلظت 5: استفاده شده از قهوه 100% عربیکا نیکاراگوئه، دارای عطر و طعم شیرین غلات و بافتی عسلی همچون عسل سیاه، روست 2، بادی 2، ترشی 2، تلخی 2.
- مستر اوریجین اتیوپی با غلظت 4: استفاده شده از قهوه 100% عربیکا اتیوپی، دارای عطر و طعم گلدار و میوه ای یادآور شکوفه پرتقال، روست 2، بادی 2، ترشی 4، تلخی 2.
کپسولهای بدون کافئین ( Decaffeinato ) :
به عنوان نوع خاصی از کپسولهای نسپرسو به حساب میآیند و برای کسانی که به نوعی با مصرف کافئین مشکل دارند تهیه شده است . انواع متفاوتی از کپسولهای بدون کافئین همراه با طعم ، رایحه و غلظتهای گوناگون موجود است .
- ریسترتو دِکف (بدون کافئین) با غلظت 10: ترکیبی از عربیکا آمریکا جنوبی و شرقی، عربیکا برزیل و روبوستا هند، دارای عطر و طعم میوه ای با کمی اسیدیته، روست 4، بادی 3، ترشی 3، تلخی 4.
- آرپجیو دِکف(بدون کافئین) با غلظت 9: ترکیبی از عربیکا آمریکا مرکزی و جنوبی، دارای عطر و طعم کاکائو و چوب های جنگلی، روست 4، بادی 4، ترشی 2، تلخی 4
- ولوتو دِکف (بدون کافئین) با غلظت 4: ترکیبی از عربیکا برزیلی و کلمبیایی، دارای عطر و طعم بیسکوئیت و میوه ای، روست 2 ، بادی 2، ترشی 3، تلخی 2.
کپسولهای طعم دار ( Variations ) :
این دسته کپسول برای کسانی مناسب است که میخواهند طعمی جدید از قهوه را امتحان کنند . کپسولهای این سری همگی طعم دار میباشند و برای کسانی که زیاد علاقهای به طعم تلخ قهوه ندارند گزینهی خوبی است.
- باریستا کورتو با غلظت 11: ترکیبی از عربیکا و روبوستا اوگاندا، دارای عطر و طعم بسیار تلخ و تند و قوی، روست با شیر 5، طعم شیر 1، بافت خامه ای 1، تلخی با شیر 5.
- باریستا اسکورو با غلظت 8: ترکیبی از عربیکا کلمبیا و اتیوپی، دارای عطر و طعم قوی با غلات، روست با شیر 2، طعم شیر 3، بافت خامه ای 3، تلخی با شیر 3.
- باریستا چیارو با غلظت 5: ترکیبی از عربیکا کنیا و اندونزی، دارای عطر و طعم شیرین، کارامل و بیسکوئیتی، روست با شیر 1، طعم شیر 5، بافت خامه ای 4، تلخی با شیر 1.
- کارامل کرم بروله با غلظت 6: ترکیبی از عربیکا بوربن برزیلی بهمراه عربیکا شسته شده کلمبیایی، دارای عطر و طعم کارامل، وانیل، نارگیل در میان غلات مالت دار، روست 2 ، بادی 2، ترشی 1، تلخی 1.
- وانیل اکلر با غلظت 6: ترکیبی از عربیکا برزیل و کلمبیایی، دارای عطر و طعم ملایم غلات و وانیل، روست 2 ، بادی 2، ترشی 1، تلخی 1.
- کاکائو ترافل با غلظت 6: ترکیبی از عربیکاهای آمریکای جنوبی، دانه شیرین بوربن برزیل و شسته شده کلمبیایی، دارای عطر و طعم تلخ کاکائو، بافت مالت دار و غلات بهمراه شیرینی بادام و کمی وانیل، روست 2 ، بادی 2، ترشی 1، تلخی 1.
7 – کپسولهای محدود ( Limited Edition ) :
کپسولهای این سری بصورت محدود تولید شدهاند که معمولا شیوهی کاشت و پرورش آنها از بقیه متفاوت است و نسبت به دیگر کپسولها، از ترکیبات قهوه و نوع پرورش خاصی برخوردار هستند .
پک 3تایی کپسول های لیمیتد ادیشن کریسمس نسپرسو
اسپرسویی که با بازی با طعم عربیکا از تولیما، کلمبیا، قهوه سیاه را به یک هنر تبدیل میکند.
اسپرسو این فصل گه به طور ماهرانه ای برشته شده است تا میوه های قرمز پر جنب و جوش و نت های غلات صاف خود را نشان دهدف قصیده ای از هنر کسانی است که با ذوق بازی می کنند.
اسپرسوی خوش طعم ما برای این فصل جشن – طعم تمشک فریبنده با ترکیبی از قهوه دانه دانه متعادل شده است.
ظرافت فندق برشته شده – با نت های شیرین بالای بیسکویت بادام و وانیل لطیف – در INFINIMENT GOURMAND جلوه خلاقانه ای پیدا می کند.
در اوگاندا شیوههای پایدار کشاورزان را قادر میسازد تا یک اسپرسوی غنی با ویژگیهای وحشی ارائه کنند که هم نتهای چوب صندل سخت پیدا میشود و هم گلهای ظریف، به عنوان یک اسپرسوی غنی و تمیز متمایز است. این یک ویژگی میوهای وحشی دارد که هم نتهای چوب صندل را به سختی پیدا میکند و هم گلهای ظریفی را در خود دارد.
این ترکیب پایه قهوه با طعم نسپرسو شامل برخی از بهترین عربیکاهای آمریکای جنوبی نوع شیرین بوربون برزیل در هماهنگی با دانه های شسته کلمبیایی است. طعم کیک ادویه کدو تنبل با نت هایی مانند میخک، دارچین و هل، ادویه زندگی را به این ترکیب صاف می آورد.
عزیزانم امیدوارم براتون مفید بوده باشه و بخوبی بتونه در انتخاب کپسول های نسپرسو کمکتون کنه و بتونید از نوشیدن قهوه های بینظیر نسپرسو لذت ببرید.
More Details